Πέμπτη 14 Απριλίου 2011

Μαγεμένη…

Θα σας παραθέσω μερικές εντυπώσεις από τη χθεσινοβραδινή βραδιά με την αγαπημένη Yasmin Levy, για όσους θα ήθελαν αλλά για τον οποιοδήποτε λόγο δεν μπόρεσαν να παραβρεθούν.
Περιμένοντας το πρώτο της μωράκι, όπως μας είπε, με μια όμορφη κοιλίτσα που την γλύκαινε ακόμα περισσότερο, μας μάγεψε και μας ταξίδεψε…
Έχει μοναδική ικανότητα αυτή η κοπέλα να σε ταξιδεύει με τη συνολική παρουσία της. Σεμνότατη και συνοδεύοντας, όπως κάθε φορά, τα τραγούδια της με την αντίστοιχη ιστορία τους, μιλώντας με το κοινό της που την λατρεύει, αυτοσαρκαζόμενη για τα πολύ «sad» τραγούδια της – όπως η ίδια είπε - τα οποία όλα σχεδόν μιλούν για κάποιον πόνο, κατάφερε μ' αυτό να κάνει το κοινό να σκάσει στα γέλια αρκετές φορές…επίσης μας βρήκε πολύ «quiet & polite» κοινό..!!!
Μαζί της, σε κάποια τραγούδια, εμφανίστηκε ο Γιάννης Κότσιρας. Απ’ τη γλώσσα του σώματος και μόνο θα μπορούσε να αντιληφθεί ο καθένας το άγχος που τον είχε κυριεύσει. Η Yasmin τον αγκάλιαζε, τον χάιδευε και χόρεψε μαζί του για να τον χαλαρώσει. Θύμιζε έναν άνθρωπο ερωτευμένο που όσο προσπαθεί να κάνει κάτι πολύ καλά τελικά όλα στραβά του βγαίνουν. Σε μια τόσο όμως αισθαντική φωνή όπως η δική του, σ’ έναν τόσο ταπεινό και ντροπαλό άνθρωπο, που έχει το θάρρος να παραδεχτεί το άγχος και τα λάθη του μπροστά σε τόσο κόσμο, δεν μπορούμε να μην του το συγχωρέσουμε…. Γιάννη, αν τύχει να διαβάσεις ποτέ αυτές τις γραμμές να ξέρεις πως μετά το χθεσινό «σ’ αγαπάμε περισσότερο!!».
Οι φωνές τους μαζί ταίριαζαν πάρα πολύ. Είθε και οι δυό αγαπημένοι να μας χαρίσουν στο μέλλον κοινά τραγούδια.
Ο χώρος που τη φιλοξένησε (Θέατρο Badminton) διέφερε πολύ και απ’ το χώρο που διεξήχθη το 1ο Kosmos Festival (Ιππικό Όμιλο στο Γουδί) στην πρώτη της εμφάνιση στην Ελλάδα αλλά και απ΄ το Gazarte (στο Γκάζι). Η ταπεινή μου άποψη είναι πως στο Gazarte, ένιωθες πως οι μουσικοί της και ο κόσμος την αγκάλιαζαν….νομίζω πως στο badminton ήταν κάπως πιο ψυχρή η ατμόσφαιρα..
Εντελώς παράλογη θεωρώ την απαγόρευση της μαγνητοσκόπησης-φωτογράφισης. Οι κοπέλες του θεάτρου κυνηγούσαν το κοινό για να κλείσει τις κάμερες δια "ροπάλου"-φακού. Όσο κι αν προσπαθήσατε, κύριοι του badminton, δεν καταφέρατε να το πετύχετε..
σποράκος


επειδή αδυνατώ προς το παρόν ν' ανεβάσω τα δικά μου βιντεάκια, ας δανειστούμε για ακόμα μια φορά ένα υπάρχον..καληνύχτα σας..

2 σχόλια:

  1. Θύμιζε έναν άνθρωπο ερωτευμένο που όσο προσπαθεί να κάνει κάτι πολύ καλά τελικά όλα στραβά του βγαίνουν.
    !!!!

    Σαν να τον έβλεπα κι εγώ.

    Πολύ όμορφη ανάρτηση και όχι μόνο για το θέμα της αλλά και για το σχολιασμό του Σποράκο μου

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. σ' ευχαριστώ πολύ meggie...να 'σαι καλά κι ερωτευμένη!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή


ΑΓΑΠΗΜΕΝΕΣ ΒΟΛΤΕΣ

ΑΓΑΠΗΜΕΝΟ ΒΙΒΛΙΟ